Vackert spahotell i kuststaden Travemünde

A-Rosa Travemünde, Travemünde, Tyskland

Superior Park View Dubbelrum

Superior Park View Dubbelrum

Superior Park View Dubbelrum

Superior Park Side Dubbelrum

Lübeck

Lübeck

Femstjärnigt hotell med prisbelönt spa och Michelinrestaurang nära stranden i Travemünde

  • Unna dig en stressfri vistelse: På A-Rosa Travemünde kretsar vardagen kring avkoppling och välbefinnande, oavsett om du är här för en kort getaway eller för en veckas vistelse med familjen. Här kan du njuta av en rad spännande aktiviteter såsom vandring i det natursköna området, besök i den historiska stadskärnan eller långa morgonpromenader på de vidsträckta sandstränderna.

  • Njut av prisbelönad gastronomi: Hotellets à la carte-restaurang Buddenbrooks har tilldelats en Michelinstjärna och serverar internationella rätter med inspiration från Frankrike och Asien. Du kan även passa på att upptäcka en helt ny värld av spännande smaker på Wintergartenrestaurant där du kan välja från ett stort utbud av rätter från buffén som dukas upp varje morgon och kväll.

  • En spaanläggning i världsklass: SPA-ROSA är en fridfull oas på 4500 kvadratmeter där du kan rå om dig själv med innovativa kropps- och ansiktsbehandlingar, massage och skönhetsbehandlingar. Det prisbelönta spaet är dessutom hem åt ett Thalasso-center med saltvattenspooler samt olika sorters bastur, upplevelseduschar, hammam och ett stort gym.

Faciliteter

- Bar
- Wi-Fi
- Spa
- Wellnesscenter
- Michelinrestaurang

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 35 minuters bilresa från Lübeck-Blankensee flygplats. Med allmänna färdmedel tar resan omkring 55 minuter. Du kan också ta färjan direkt till Travemünde från Malmö eller Trelleborg.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor