Femstjärnigt paradisboende på Maldiverna

Adaaran Prestige Vadoo, Vadhoo Island, Maldiverna

Sunrise Water-villa med privat pool

Sunrise Water-villa med privat pool

Sunrise Water-villa med privat pool

Sunrise Water-villa med privat pool

Tropiskt semesterparadis med egen villa och privat pool på ljuvliga Maldiverna

  • Upplev allt Maldiverna har att erbjuda plus lite till: Du bor i en rymlig och elegant villa som ligger vid vattnet så du kan somna och vakna till ljudet av de kluckande vågorna. Som gäst har du också tillgång till butler dygnet runt så nu förstår du varför hotellet har tilldelats fem stjärnor och ett TripAdvisor Certificate of Excellence.

  • Maximera avkopplingen med en massage: Se till att avsätta tid för att njuta av en aromaterapibehandling eller balinesisk massage på Chavana Spa som ligger i hotellets tropiska trädgård och erbjuder traditionella behandlingar som rensar både kropp och sinne. Här erbjuds även skönhetsbehandlingar som bland annat facials, manikyr och pedikyr.

  • Spännande smaker under bar himmel: Hotellet är som gjort för romantiska solnedgångsmiddagar på eleganta Farivalhu Restaurant där asiatisk fusionmat står på menyn eller på Kithajima som är Maldivernas enda japanska restaurang. Avsluta sedan kvällen med ett sista kvällsdopp i det ljumma havet eller en lyxig cocktail i strandbaren.

Faciliteter

- Restaurang
- Barer
- Infinitypool
- Spa
- Butlertjänster
- Gym
- Flygplatstransfer

Hitta hit


Hotellet ligger runt åtta kilometer från Malés internationella flygplats som nås med motorbåt.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor