Aktivt livsstilshotell utanför Stockholm

Mornington Hotel Bromma, Bromma, Stockholm

Dubbelrum

Dubbelrum

Family-rum

Sportigt hotell för träningsälskaren, strax utanför centrala Stockholm, inklusive frukostbuffé

Perfekt för
Storstad Familj Shopping Sightseeing

Missa inte

Hotellet ligger i Bromma, ungefär en kvarts bilresa från centrala Stockholm – perfekt ifall du vill kombinera shopping och nöjen i storstaden med ett boende utanför vimlet. Du bor även i närheten av några av Stockholms höjdpunkter, som Hagaparken, Drottningholms slott och Ulriksdals slott. Är du sugen på att kolla in de lokala restaurangerna har du förutom Morningtons egen restaurang guldkorn som Fröken Nilsson, Regissörsvillan och Sjökrogen i området. Från hotellet har du dessutom nära till Solvalla travbana, Friends Arena och Ericsson Globe Arena. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor