Panoramautsikt över Rom - avbokningsbar

Hotel Savoy, Rom, Italien

Upp till -47% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Rom

Classic-rum

Spanska trappan

Classic-rum

Fashionabelt hotell med takterrass i centrala Rom, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 47% ?

Elegant hotell med panoramautsikt vid paradgatan Via Veneto, inklusive frukost, en flaska vin och sen utcheckning. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Det bekväma läget: Hotel Savoy är beläget i hjärtat av Rom, vid den fashionabla gatan Via Veneto. Härifrån har du gångavstånd till flera av stadens spännande sevärdheter och ett bra utgångsläge för att utforska samtliga kulturella landmärken.

  • Middagar med en utsikt: Hotellets restaurang är belägen högst upp i byggnaden på den härliga terrassen, där du kan sitta och njuta av en fantastisk utsikt över Roms unika stadslandskap. På menyn står traditionella Medelhavsinspirerade rätter som matchas med ett urval av kvalitetsviner.

  • Se mer av Den Eviga Staden: I närheten av hotellet ligger flera inbjudande restauranger, barer och caféer. Utforska spännande maträtter från det italienska köket och spana på det sprudlande sydländska folklivet, varvat med sightseeing i den historiska stadskärnan och shopping av en och en annan souvenir.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Cykeluthyrning
- Dygnetruntöppen reception
- Flygplatstransfer
- Wi-Fi
- Husdjur är inte tillåtna

Hitta hit

Både flygplatsen Rom-Fiumicino och Ciampino-flygplatsen nås enkelt med bil under mindre än en timme. 

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Ludovisi, 15, 00187 Rom, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor