Avkoppling à la provençale

Moulin de Vernègues, Mallemort, Frankrike

Classic Moulin-rum

Classic Moulin-rum

Classic Moulin-rum

Superior Terrace-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Lubéron

Château de Lourmarin

Les Baux-de-Provence

Gordes

Avkopplande spavistelse på elegant resort vid golfbana i Provence, inklusive frukost eller halvpension och extra förmåner

Moulin de Vernègues är beläget i vackra Provence, mellan städerna Avignon och Aix-en-Provence, vilka båda är mysiga och tillgängliga destinationer för en dagsutflykt. I närheten ligger även byn La Roque d'Anthéron, som bland annat är känd för sin årliga pianofestival och sitt anrika cistercien-kloster.

Rummen och sviterna är rymliga och bekvämt inredda, med utsikt antingen mot poolområdet eller mot den fina trädgården. På anläggningen finns även tre restauranger, som serverar franska och internationella specialiteter, samt smårätter och utvalda drycker. I resortens rofyllda och harmoniska spa kan man koppla av med jacuzzi, sauna och ett turkiskt bad. Här utförs även kropps- och ansiktsbehandlingar baserade på regionens ingredienser och traditionella, naturliga metoder.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor