Avkoppling på femstjärnig sparesort i Italien

Tombolo Talasso Resort, Marina di Castagneto Carducci, Italien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Classic-rum

Elegant spahotell med restaurang, vinbar och privat strand vid Toscanas kust, inklusive frukost och extra förmåner

Missa inte

På Tombolo Talasso Resort bor du intill havet och en 200 meter lång blåflaggad sandstrand som enbart hör till hotellet. I närheten ligger en marina samt en rad matställen. Med bil kan du utgå från hotellet och upptäcka flera pärlor längs med kusten. Ta dig till den fina sandstranden San Vincenzo eller den grönskande Marina di Bibbona, perfekt för en promenad vid vattnet, en cykeltur i naturen eller en skön tur på hästryggen. Bland områdets sevärdheter finner du det historiska slottet Bolgheri och en nöjespark.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor