Färgsprakande och familjevänligt utanför Göteborg - avbokningsbar

Best Western Plus Åby Hotel, Åby Arena, Mölndal strax utanför Göteborg

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxerum

Deluxerum

Önnered, Göteborg

Göteborg

Standardrum

Göteborg

Innovativt boutiquehotell med Tivoli-design utanför Göteborg, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 32% ?

Färgstarkt hotell med Tivoli-design i Mölndal utanför Göteborg, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En färgsprakande, tivoli-inspirerad inredning: Hotellets snygga, färgstarka inredning är inspirerad av Tivoli med grafiska mönster, karusellhästar och andra roliga detaljer. Avsikten är att skapa en känsla av förväntningar, pirr i magen och en härlig puls.

  • Splitternya faciliteter: Hotellet öppnade i april 2019. De fräscha rummen har plats för hela familjen och är utrustade med många moderna bekvämligheter. På hotellet hittar du även ett Friskis & Svettis gym (tillträde ingår i priset), en restaurang och en cocktailbar.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Takterrass med bar
- Gym
- Hiss
- Dygnetruntöppen reception
- Husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit

Åby Hotel ligger runt 15 minuters bilresa från Göteborg centralstation och 25 minuter från Göteborg-Landvetter flygplats. Med buss och spårvagn tar det runt en timme från flygplatsen till hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Åbyvägen 2, 431 22 Mölndal
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor