Modernt hotell i parktäta Vasastan - avbokningsbar

Best Western Plus Time Hotel, Stockholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Executive-rum med terrass och stadsvy

Stockholm

Stockholm

Standard Dubbelrum

Gamla stan

Bekväm vistelse i Stockholms centrala delar, inkl. frukostbuffé 

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 38% ?

Centralt hotell med bar och relaxavdelning nära Stockholms utbud av shopping och restauranger, inklusive frukostbuffé. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

  • Modern och snygg design: När du kliver in i den stora, luftiga lobbyn möts du av en färgstark interiör. De moderna rummen följer samma tema, med elegant inredning, parkettgolv och färgsprakande textilier. 

  • Vardagslyx med hotellfrukost: Unna dig en skön sovmorgon och tassa ner till ett färdigdukat bord. Frukostbuffén serveras i det ljusa frukostrummet och erbjuder ett brett sortiment av kontinentala alternativ, med lokala och närproducerade råvaror. För den som är på språng erbjuds även en lättare grab-n-go-frukost.

  • Varva sightseeing med avkoppling: Efter en fartfylld dag på stan återvänder du till hotellet där du kan slå dig ner i den eleganta lobbybaren med en välblandad drink i handen. Därefter kanske relaxavdelningen och möjligheten att mjuka upp sightseeingmusklerna med ett bastubad lockar.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Lobbybar
- Bastu
- Ångbad
- Relaxavdelning
- Concierge
- Rumsservice
- Dygnetruntöppen reception
- Tvättservice (mot en avgift)
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Från Odenplan tar du dig enkelt till Stockholm Central där du hittar fjärrtåg och flygplatsförbindelser.

Bra att vetaInresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Vanadisvägen 12, 113 46 Stockholm, Sverige
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor