Chict och bohemiskt på Mallorca

Bikini Island & Mountain Hotel Port de Sóller, Port de Sóller, Mallorca, Spanien

Bayside-rum

Garden-rum

Bayside-rum

Bayside-rum

Garden-rum

Garden-rum

Garden-rum

Hippt vuxenhotell på Mallorcas nordkust, med pool, spa, bar, restaurang och panoramautsikt över havet och bergen

  • Design i Flower Power-stil: Senapsfärgat kakel, speglar i olika former, korgstolar, vävda mattor och coola detaljer skapar en avslappnad, bohemisk atmosfär som för tankarna till 60-talets kaliforniska hippiekultur.

  • Varva aktiviteter och avkoppling: Efter en aktiv dag i bergen eller i byn är ett besök i hotellets spa på sin plats. Här kan du koppla av en stund i bastun och mjuka upp stela och ömma muskler. Kombinera med en skön kroppsmassage eller en uppfriskande ansiktsbehandling.

  • Smutta på drinkar i poolbaren: På Pikkini är de specialiserade på fruktiga förfriskningar som Mango Coconut Smoothie och vattenmelon-sangria. Här kan du också spela backgammon och äta smårätter medan du njuter av havsutsikten.

Faciliteter


- Restaurang
- Bar
- Spa
- Utomhuspool
- Gym
- Utlåning av cyklar och SUP-boards (i mån av tillgång)
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmsta flygplats är Palma de Mallorca, som nås med bil eller taxi på ungefär 40 minuter. Övriga flygplatser är Aeropuerto de Son Bonet som nås på ungefär en halvtimme med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor