Bland palmträd och pooler

Prinsotel La Dorada, Playa de Muro, Mallorca

Flyg ingår Flyg ingår

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Hemtrevlig lägenhet på ett familjevänligt hotell i ett naturskönt område på Mallorca, med halvpension, hyrbil och flyg – med avgångar mellan augusti 2018 och april 2019

Designkänsla, komfort och allt du behöver för en skön semester finns på Prinsotel La Dorada Hotel and Apartments. På detta fyrstjärniga hotell bor du i din egen rymliga lägenhet där du kan laga middagar inspirerade av det spanska köket. Vill du hellre få läckerheterna lagade åt dig finns det ett antal restauranger och barer att välja bland på hotellet.

En av hotellets höjdpunkter är det bildsköna läget, två minuters promenad från Alcudias strand och alldeles intill naturreservatet s’Albufera, som besöks av tusentals fågelskådare varje år. Hotellets egna ägor består av stora, grönskande trädgårdar och pooler, idealiskt för de dagar då man bara känner för att göra ingenting.

Är man däremot sugen på aktiviteter och underhållning finns det ett fullspäckat program att ta del av, både för vuxna och barn, inklusive dans, teaterföreställningar, dykning, vindsurfing och ridning. Efter dagens äventyr kan man varva ner och ta det lugnt på det tysta spaet.


Erbjudandet

  • Flyg tur och retur från vald avreseflygplats till Palma de Mallorca
  • Boende i en Lägenhet på Prinsotel La Dorada Hotel and Apartments
  • Halvpension
  • Hyrbil
  • Resedatum: augusti 2018 – april 2019
  • Det angivna erbjudandepriset är unikt för Secret Escapes under reseperioden augusti – oktober 2018. Ytterligare avresedatum kan bokas på partnersidan till priser som uppdateras dagligen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor