Bo i Lunds högsta byggnad

Elite Hotel Ideon, Lund

Deluxerum

Deluxerum

Universitetsbiblioteket

Universitetsbyggnaden

Toppmodernt hotell strax utanför Lunds centrum, inklusive frukost

Perfekt för
Storstad Shopping Drinkar & cocktails

Missa inte

Innästlat i norra delen av Lund ligger Elite Hotel Ideon som är inrymt i Lunds högsta byggnad och du kan räkna med att många av rummen har en underbar utsikt över södra Skåne. I stadskärnan kan du i sin tur strosa runt bland alla kulturhistoriska sevärdheter och medeltida byggnader, med början på friluftsmuseet Kulturen och vidare till Domkyrkan och Historiska museet. På hotellet kan du låna cykel och upptäcka det gamla lärosätets gator och gränder på två hjul. Grannstaden Malmö når du på under 15 minuter med Pågatåget.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor