Bo modernt i historiska Wien

Maxx Hotel Vienna, Wien, Österrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Juniorsvit

Deluxe Plus-rum

Bo på elegant hotell med restaurang och spa i en charmig del av historiska Wien, inklusive frukost

Perfekt för
Storstad Europa Modern inredning Shopping Sightseeing Spa

Missa inte

Maxx Hotel Vienna ligger i området Margareten nära Wiens äldsta delar. I området har du mysiga torg och gator, vacker arkitektur och ett stort utbud av caféer och restauranger. För den shoppingsugna finns det flera butiker i närheten där du kan köpa allt från unika designkläder till läckra delikatesser. Med tunnelbanan tar du dig snabbt till den lyxiga matmarknaden Nashmarkt eller slottet Schönbrunn. Vill du se staden från ovan bor du ungefär 20 minuter med bil från det 65 meter höga pariserhjul Wiener Riesenrad.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor