Bo nära berg och hav i Sydafrika

Aha Gateway Hotel, Umhlanga, KwaZulu Natal, Sydafrika

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Modernt hotell med pool och fantastiskt läge nära shopping och restauranger, inklusive frukost, välkomstdrink och krediter i restaurangen

Perfekt för
Hotell Modern inredning Avslappning Landskap

Missa inte

aha Gateway Hotel har ett utmärkt läge för att utforska det mesta som Umhlanga har att erbjuda. Gateway Theatre of Shopping ligger precis intill hotellet med sitt stora utbud av butiker, restauranger och nöjen. Om du kör inåt land så når du berget Mount Edgecombe på bara några minuter och i motsatt riktning hittar du Umhlanga Lagoon naturreservat och stranden Umhlanga Rocks. Här kan du delta i vattensporter och aktiviteter som surfing, fiske och dykning eller bara koppla av i solen. Sydafrikas tredje största stad, Durban, ligger bara en kvarts bilresa söder om Umhlanga om du vill uppleva storstadspuls.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor