Boende bredvid slottet i Versailles

Hotel Le Versailles, Versailles, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Classic-rum

Superior-rum

Deluxerum

Classic-rum

Slottet i Versailles

Slottet i Versailles

Slottet i Versailles

En glamourös boutiquevistelse bredvid det spektakulära slottet i Versailles, inklusive frukost

Versailles, som ligger strax utanför Paris, är känt för sitt legendariska palats och du har det perfekta läget för att upptäcka dess majestätiska charm och häpnadsväckande trädgårdar när du bor på det stiliga boutiquehotellet Hotel Le Versailles. Ett varmt välkomnande väntar vid receptionen som är öppen dygnet runt. Plocka upp en tidning och slappna av medan du beundrar det Versailles-inspirerade murverket. Hotellet är inte bara stilfullt, utan har även ett ljust och luftigt frukostrum och en mysig bar som är öppen både under dagen och kvällen.

Rummen är fantasifullt dekorerade och är en hyllning till kända Versailles-personligheter som den store porträttmålaren Vigee Lebrun (som målade Marie Antoinette) och Madame de Pompadour. Du kan få en dos av den äkta varan genom att ta den korta promenaden till palatset självt. Det krävs nästan ett par dagars vistelse för att ha tid att se allt som finns att upptäcka, både på insidan och ute i de berömda trädgårdarna. Efteråt kan du enkelt ta med dig en minnessak från din vistelse eftersom hotellet ligger mitt i Geole-distriktet som är känt för sina många konst- och antikvitetsbutiker. Hotel Le Versailles hade inga svårigheter med att vinna ett TripAdvisor Certificate of Excellence.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor