Boende i en lugn del av Rom

Hotel Oly, Rom, Italien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Smart val Smart val

Executive-rum

Executive-rum

Stilrent hotell med restaurang och bar i södra delen av Rom, nära affärskvarteren och basilikan San Paolo Fuori le Mura, inklusive frukost

Perfekt för
Sightseeing Storstad Hotell Shopping Europa

Missa inte

Hotellet är beläget i ett lugnt bostadsområde i södra delen av Rom, nära affärsdistriktet, idrottsarenan Palalottomatica och basilikan San Paolo Fuori le Mura. Härifrån tar du dig enkelt in till stadskärnan för att utforska Roms många sevärdheter. Till exempel kan du besöka Piazza di Spagna och Spanska trappan, Trevifontänen, Vatikanen, med sina många historiska byggnader, Colosseum, Pantheon, stadsparken Villa Borghese, den livliga gatan Via Veneto samt de fashionabla butiksstråken längs gator som Via del Corso, Via del Condotti och Via Borgognona.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor