Boende i hjärtat av Liverpool

Radisson Blu Liverpool, Liverpool, England

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Standard Dubbelrum

Hotell på centralt läge i Liverpool, med spa, restaurang, bar och stort utbud av träning, inklusive halvpension och en flaska vin

Perfekt för
Shopping Sightseeing Storbritannien och Irland Storstad

Missa inte

Radisson Blu Liverpool är centralt beläget i Liverpool. Härifrån når du enkelt flera av stadens sevärdheter. Till exempel kan du besöka The Beatles Story, St Georges Hall från 1800-talet, katedralerna Liverpool Cathedral och Liverpool Metropolitan Cathedral samt hamnområdet Albert Dock, som med sina vackra historiska lagerbyggnader står med på UNESCO:s lista av världsarv, och där det finns flera spännande museer samt ett stort utbud av restauranger och barer. Ett annat tips är att utforska designbutikerna i fashionabla Merseyside och titta förbi den stora shoppinggallerian Liverpool One.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor