Boende nära Spanska trappan

Piazza di Spagna View, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Smart val Smart val

Comfort-rum

Välkomnande boende i hjärtat av Rom, med vacker utsikt över Piazza di Spagna och Spanska trappan, inklusive hemlagade sötsaker

Perfekt för
Storstad Shopping Sightseeing Europa

Missa inte

Piazza di Spagna View har ett fantastiskt läge i hjärtat av Rom, med vacker utsikt över torget Piazza di Spagna och Spanska trappan. Härifrån når du enkelt flera av stadens sevärdheter. Till exempel kan du besöka Kolosseum, Trevi-fontänen och den vackra stadsparken Villa Borghese. Du kan också besöka Vatikanen, med sina museer och historiska byggnader, den livliga gatan Via Veneto och de kända shoppingstråken. Missa inte heller att utforska de närmaste kvarteren kring boendet och torget, där det finns ett stort utbud av designbutiker, restauranger, caféer och barer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor