Bohemiskt designhotell i Montmartre

Chat Noir Design Hotel, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Deluxerum

Deluxerum

Insup den bohemiska atmosfären från La Belle Epoque på ett designhotell med kabarétema i livliga Montmartre, inklusive frukost och välkomstdrink

Perfekt för
Modern inredning Sightseeing Romantik Storstad Europa Hotell

Missa inte

Le Chat Noir Design Hotel har ett perfekt läge i Montmartre på gränsen mellan Paris 9:e och 18:e arrondissement. Börja din vistelse med att promenera de 300 trappstegen till katedralen Sacré-Cœur och få en enastående utsikt över den franska huvudstaden. Efteråt kan du titta på antikviteter på närbelägna Marche aux Puces de Clignancourt som är världens största antikmarknad. Ett stenkast från hotellet ligger det legendariska nöjesetablissemanget Moulin Rouge och Place du Tertre.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor