Vacker toskansk gård med vinodlingar - avbokningsbar

Borgo Giusto Albergo Diffuso, nära Lucca, Toscana, Italien

Upp till -57% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Classic-rum

Lucca

One Bedroom-lägenhet

Svit

One Bedroom-lägenhet

Piazza Anfiteatro, Lucca

Svit

Toskansk 1700-talsby med egna vingårdar och odlingar, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 57% ?

En förtrollande toskansk landsbygdsidyll utanför Lucca med egna vinodlingar, restaurang och pool, inklusive frukost, vin och rabatter. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Koppla av vid poolen: Hotellet har en pool för varma dagar och ett relaxcenter inbäddat bland husen, med ett talldoftande hamam-bad och en bastu. Från jacuzzin har du utsikt över kastanjeskogen och alperna, vilket garanterat ger dig både vandringslust och ny energi.

  • Prova närodlade och utsökta produkter: Under din vistelse kan du smaka på produkter som producerats på gården, som bland annat olika typer av honung (från kastanjehonung till akaciahonung), olivolja, frukter och grönsaker från trädgården samt viner från de egna vingårdarna.

  • Beundra de sköna omgivningarna: På Borgo Giusto erbjuds klassisk, italiensk charm med rustika stenväggar och oskylda takbjälkar. Tillbringa din vistelse med att utforska det böljande toskanska landsbygden, prova lokalproducerade viner eller ta en dagstur till närliggande Lucca för lite sightseeing.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Relaxavdelning
- Utomhuspool
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit


Från Pisas flygplats tar det knappt en timma att köra till hotellet. Vill du åka kollektivt kan du ta en buss till närbelägna Lucca och ta en taxi därifrån. För att få ut så mycket som möjligt av det vackra landskapet rekommenderas att du hyr en bil.

Bra att veta

Observera att spa-faciliteterna, inklusive massage- och skönhetsbehandlingar, för närvarande inte är tillgängliga.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. 

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Loc. Partigliano snc, 55023 Diecimo (Lucca), Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor