Boutiquehotell i östra Berlin

Niu Hide, Berlin, Tyskland

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Tripster-rum

Tripster-rum

Designhotell med nostalgikänsla och bra kommunikationer i östra Berlin, nära Stasi-museet, inklusive frukost och välkomstdrink

Perfekt för
Storstad Europa Shopping Sightseeing

Missa inte

Niu Hide är beläget i östra Berlin, nära Stasi-museet och parker. Härifrån tar du dig enkelt runt till andra stadsdelar och sevärdheter. Till exempel kan du besöka Museumsinsel, museiön, med sitt stora utbud av kultur, Berlins djurpark Tiergarten, landmärket Brandenburger Tor, och paradgatorna Unter den Linden och Kurfürstendamm. Shoppa i varuhuset KaDeWe, upptäck ung, mindre etablerad design i gallerian Bikini eller ta en tur till det bohemiska och kreativa Kreuzberg. Missa inte heller att utforska Berlins många restauranger, som inkluderar allt från vegan-caféer och små delikatessbutiker till fine dining och frukost som serveras dygnet runt.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor