Boutiquehotell på Toscanas landsbygd

Unahotels Poggio dei Medici, Scarperia, Italien

Executive-rum

Executive-rum

Lantligt boutiquehotell med spa, pool, restaurang, golfbana och idylliskt läge i Toscana, inklusive frukost och välkomstdrink

Perfekt för
Landsbygd Golf Avslappning Spa

Missa inte

Unahotels Poggio dei Medici är lantligt beläget i Mugello-dalen i Toscana, nära byn Scarperia. Härifrån har du ett bra utgångsläge för att utforska regionens många sevärdheter. Bland annat kan du besöka kulturella städer, som till exempel Florens, Lucca, Pisa, Arezzo eller Bologna, men även göra utflykter till vingårdar och mysiga gårdsbutiker. Ett tips är att vandra eller cykla genom det vackra böljande landskapet, eller kanske göra en dagstur till kusten, för att koppla av på någon av alla härliga stränder.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor