Boutiquesviter i Toscana

Villa San Sanino, Torrita di Siena, Italien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Hotell med unika sviter på Toscanas landsbygd, med bra läge för utflykter, inklusive frukost, välkomstdrink, privat vinprovning och rabatter

Perfekt för
Landsbygd Mat Hotell Husdjur välkomnas Avslappning Landskap Villa / Lägenheter Drinkar & cocktails

Missa inte

Villa San Sanino är vackert beläget på Toscanas landsbygd. Härifrån har du en perfekt utgångspunkt för att utforska regionens många sevärdheter. Bland annat kan du besöka historiska städer som Montalcino, det kulturella Montepulciano, konststaden Siena, renässanspärlan Pienza, Florens, Arezzo eller Perugia, som är känt för sina imponerande etruskiska stadsmurar. Här hittar du även vindistrikt som till exempel Chianti och Maremma, samt Orcia-dalen och de termiska baden i Bagno Vignoni. Missa inte heller att vandra eller cykla genom det idylliska böljande landskapet. Ett annat tips är att delta i en guidad tur för att lära dig mer om lokal kultur eller Italiens världsberömda gastronomi.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor