Brittisk elegans vid Hyde Park

Roseate House, London, England

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive Dubbelrum

Prince Albert Memorial, Hyde Park

Classic Dubbelrum

Ett elegant hotell i västra London beläget nära Hyde Park, inklusive engelsk frukost och välkomstdrink

Roseate House erbjuder ett raffinerat boende i London, i hjärtat av all action. Oavsett om du är här för att piffa till din garderob med stadens senaste mode, besöka en konstutställning i världsklass eller inta några av Londons välbesökta turistattraktioner, har du nära till allt när du bor på detta hotell. När Londons hektiska buzz har tröttat ut dig efter en dags turistande kommer du vara angelägen om att komma tillbaka till denna vackra, palatsliknande tillflyktsort.

Roseate House utsöndrar traditionell elegans med sofistikerade utrymmen och en god dos av klassisk engelsk stil. En meny som erbjuds hela dagen med innovativt presenterade brittiska favoriter kan avnjutas i The Hyde Bar. Hotellets rum och sviter är utrustade med antika möbler och oljemålningar och har en distinkt utmärkande inredning.

Perfekt för
Hotell Shopping Sightseeing Storbritannien och Irland Storstad

Missa inte

Ett bra läge i London blir inte mycket bättre än såhär. På kort avstånd från tunnelbanestationen Lancaster Gate på Central Line och på smidigt avstånd till London Paddington (med både tunnelbane- och tågförbindelser) är det verkligen lätt att ta sig till och från hotellet. Hyde Park, med sitt stora utbredda grönområde, hittar du precis utanför dörren och det rika shoppingutbudet längs Marble Arch, Oxford Street och Bond Street ligger på gångavstånd från hotellet eller en kort taxiresa bort.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor