Boende nära floden i Düsseldorf

Hilton Dusseldorf, Düsseldorf, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Düsseldorf

King-rum

Bo på ett elegant hotell med sköna sängar nära Rhen och Altstadt, inklusive frukost eller halvpension

Det femstjärniga hotellet Hilton Dusseldorf erbjuder dig ett boende mitt i hjärtat av staden, bara ett kvarter från floden Rhen och tio minuter från den kända stadsdelen Altstadt. Gatan är känd som den längsta baren i världen på grund av sin till synes oändliga rad av barer och ölkällare.

Väl på hotellet bor du i snygga, luftiga och moderna rum som är ljudisolerade för din bekvämlighet. På morgonen serveras en gedigen frukostbuffé så att du kan ladda batterierna ordentligt inför ännu en spännande dag i Dusseldorf.

Vill du slappna av lite extra under semesterns så finns en ångbastu där du kan låta vardagens stress rinna av dig. Unna dig en stund här så kommer både din kropp och själ att tacka dig.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor