Nyrenoverat hotell i Visbys innerstad

Visby Börs, Visby, Gotland

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Exempel på rum

Exempel på rum

Exempel på rum

Nyrenoverat hotell i hjärtat av Visby, nära restauranger, caféer, barer och butiker, inklusive frukostbuffé

Perfekt för
Storstad Sightseeing Sommar Shopping

Missa inte

Visby Börs är idylliskt beläget i Visbys unika historiska stadskärna. Strosa längs de vackra gatorna, slå dig ner med en rykande kopp kaffe på ett charmigt kafé och vandra in och ut ur unika butiker. De varmare dagarna kan du besöka Sveriges största glassbar, Glassmagasinet, eller ta ett dopp i havet. Gå ringmuren runt eller ta dig till Fiskargränd där färgglada blommor klättrar längs med de charmiga husfasaderna. Nära ditt boende ligger flera trevliga restauranger och till Almedalen är det tre minuters promenad. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor