Charmigt boende utanför Köpenhamn

Gentofte Hotel, Gentofte, Danmark

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Restaurang Jordnær

Restaurang Jordnær

Lugnt och charmigt boende strax utanför Köpenhamn, inklusive frukostbuffé och en flaska cava

Perfekt för
Storstad Romantik Shopping Sightseeing Landsbygd

Missa inte

Gentofte Hotel ligger strax utanför Köpenhamn, toppen för dig som föredrar att bo lite lugnare samtidigt som du har närhet till allt. I området har du bland annat vackra sevärdheter som idylliska Gentoftesjön och Gentofte kyrka. Passa även på att besöka nöjesparken Dyrehavsbakken och den ljuvliga slottsparken med rosenträdgård som omger Bernstorff slott. För golfaren ligger Köpenhamns golfklubb, som är Danmarks äldsta, tio kilometer bort. Du tar dig smidigt till Köpenhamn, där mysigt strosande längs med charmiga Nyhavn, shopping på Illums Bolighus eller kanske ett besök på Tivoli väntar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor