Charmigt hotell i hjärtat av Århus

Scandic The Mayor, Århus, Danmark

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Nyrenoverat hotell med omtalad gourmetrestaurang och centralt läge i charmiga Århus, inklusive frukost

Perfekt för
Storstad Shopping Sightseeing Husdjur välkomnas

Missa inte

Scandic The Mayor ligger i hjärtat av Århus med gångavstånd till det mesta som Danmarks näst största stad har att erbjuda i form av shopping, kultur, mat och nöjen. Du bor på tröskeln till konstmuseet ARoS, gågatan Strøget och Bruuns shoppingcenter. I närheten hittar du även den historiska stadsdelen Frederiksbjerg där det ligger flera charmiga butiker, restauranger, caféer och marknader. Om vädret tillåter kan du ta en promenad längs med havet och besöka Skandinaviens största bibliotek, Dokk1 som stod klart 2015.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor