Chica lägenheter på Bintan

Cassia Bintan, Bintan, Indonesien

One Bedroom Garden-lägenhet

One Bedroom Garden-lägenhet

One Bedroom Garden-lägenhet

One Bedroom Garden-lägenhet

Two Bedroom Garden-lägenhet

Two Bedroom Garden-lägenhet

Two Bedroom Garden-lägenhet

Semestra på en splitterny lägenhetsresort i tropiska omgivningar med privat drömstrand, inklusive frukost och transfer

En kort båttur från Singapore hittar du den nya lägenhetsresorten Cassia Bintan på den indonesiska ön Bintan. Det är Banyan Tree som ligger bakom konceptet med hippa lägenheter och strandklubb. På Cassia Bintan tar du dagen som den kommer och njuter fullt ut av en tropisk drömsemester.

De moderna lägenheterna har eget kök, så du kan laga dina favoriträtter precis när du vill. Det finns dessutom inte mindre än tio restauranger inom resorten – här kan man skämma bort smaklökarna med rätter från hela världen. Golfrundor och spabesök är andra aktiviteter som ger guldkant till vistelsen.

Om du mot all förmodan lessnar på att hänga på resortens idylliska strand kryllar Bintan av andra äventyr. Vad sägs om att hoppa på en fyrhjuling, gå på trek i regnskogen eller segla till grannön? Cassia Bintan är den ideala utgångspunkten för dig som vill ta del av allt som denna indonesiska pärla har att erbjuda.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor