Chict hotell på Edinburghs Royal Mile

Radisson Blu Hotel Edinburgh, Skottland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Edinburgh

Standardrum

Edinburgh Castle

Supercentralt läge på Royal Mile, på gångavstånd från Edinburghs bästa sevärdheter, inklusive frukost och sen utcheckning

Bakom Radisson Blu Hotel Edinburghs 1600-talsfasad väntar en varm, välkomnande atmosfär och gott om charm. Hotellet, som tilldelats ett TripAdvisor Certificate of Excellence, är ett modernt boende mitt på välkända Royal Mile. Här kan du börja morgnarna med en rejäl skotsk frukost och ett energigivande pass i gymmet följt av ett dopp i poolen – en bra start på dagen som gör dig redo för all sightseeing du har på agendan.

Hotellet har ett toppenläge i hjärtat av huvudstaden och är en ideal utgångspunkt för att besöka berömda sevärdheter som Holyrood Palace, Edinburgh Castle och det skotska parlamentet. Till fots kommer man enkelt till shoppingområdena, The National Museum of Scotland och Scotch Whisky Heritage Centre – provsmakning någon?

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor