Chict hotell vid havet på Côte d’Azur - avbokningsbar

Hotel Ermitage de l'Oasis, Mandelieu-la-Napoule, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Deluxerum med havsutsikt

Deluxerum med havsutsikt

Superior-rum med balkong

Classic-rum

Kustnära boutiqueboende med uppvärmd utomhuspool, strax söder om Cannes, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 28% ?

Boutiquehotell vid hamnen i Mandelieu-la-Napoule på franska Rivieran, en kort bilfärd från Cannes, inklusive frukost | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Soldränkt vistelse på Côte d’Azur: Stig innanför den solgula fasaden och njut av en Riviera-vistelse präglad av klassisk fransk elegans. Denna pärla har ett avundsvärt läge utanför stjärnspäckade Cannes och erbjuder vackra vyer över havet och de kringliggande öarna Îles des Lérins. Rummen på Hotel Eremitage de l’Oasis är inredda i en läcker samtida stil, med originell konst och moderna bekvämligheter.

  • Franska klassiker på menyn: Hotellets restaurang serverar en tidlös och autentisk meny med välkomponerade rätter till lunch och middag. Menyn består främst av nytolkade franska klassiker i bistrostil, och tillagas av ett team av prisbelönta kockar. Ta vara på det milda medelhavsklimatet genom att avnjuta din måltid ute på pontonterrassen.

  • Salta dopp i havet: Inled dagen med att njuta av ett morgondopp i hotellets uppvärmda utomhuspool eller slå dig ner på solterrassen och njut av värmen och en god bok. När det är dags för ditt dagliga strandhäng ligger det ett flertal utmärkta "plager" i närheten.

Faciliteter

- Uppvärmd utomhuspool
- Wi-Fi
- Restaurang
- Bistro

Hitta hit

Nice flygplats ligger ungefär en timme bort med kollektivtrafiken och närmaste tågstation är Mandelieu-la-Napoule.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.
På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

26 Avenue Henri Clews, 06210 Mandelieu-la-Napoule, Frankrike

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor