Cool atmosfär i vacker Malmö-byggnad

Comfort Hotel Malmö, Malmö

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Modernt och vackert boutiquehotell i hjärtat av Malmö, nära till shopping, restauranger och sevärdheter, inklusive frukost

Perfekt för
Storstad Mat Shopping

Missa inte

Hotellet ligger ungefär 150 meter från Malmö Centralstation och på bekvämt gångavstånd till shoppinggator, restauranger och nattklubbar. Promenera runt i hamnområdet och insup den mysiga, industriella atmosfären. En kort promenad eller snabb cykeltur bort finns även sevärdheter som Turning Torso, Ribersborgs Kallbadhus och Malmöhus Slott. Med andra ord har du det perfekta läget för ditt besök i coola Malmö. Till Lund tar det tio minuter med tåget härifrån och vill du besöka Köpenhamn når du staden på drygt en halvtimme.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor