Modernt designhotell i Köpenhamn

Copenhagen Island, Köpenhamn, Danmark

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Trippel-rum

Badrum

Köpenhamn

Köpenhamn

Modernt hotell med fantastisk utsikt över hamnen i den danska huvudstaden

  • Ett stilsäkert designhotell: Hotellets vackra atrium vetter mot hamninloppet och är byggnadens hjärta. Atriumet är smyckat med glaskonstverk, som skapar ett häftigt spel av ljuseffekter medan solen förflyttar sig.

  • Fina vyer över hamnen: På bottenvåningen ligger restaurangen The Harbour, som har utsikt över hamnen och staden. Här kan du äta frukost på morgonen och återvända för internationella rätter till lunch och middag.

  • Ett uppiggande träningspass: Åk upp till det toppmoderna fitnesscentret på översta våningen för ett träningspass. Den imponerande utsikten kommer garanterat hjälpa motivationen på traven. Efteråt kan du varva ner i bastun.

Faciliteter


- Restaurang
- Bar
- Gym
- Wi-Fi
- Cykeluthyrning
- Dygnetruntöppen reception

Hitta hit


Hotellet ligger sju minuters promenad från Dybbølsbro Station med anslutning till Köpenhamns centralstation, varifrån du kan ta expresståget till Malmö. Med kollektivtrafiken tar det en halvtimme till Köpenhamns flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor