Spa- och gourmetnöje i Sydtyrolen - avbokningsbar

DAS MAJESTIC hotel & spa ****S, Bruneck, Sydtyrolen, Italien

Upp till -45% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Alpienne-rum

Bruneck

Alpine Classic-rum

Bruneck

Bruneck

En avkopplande wellnessvistelse i Sydtyrolen, inkl. halvpension och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 45% ?

Wellnessvistelse på en fyrstjärnig resort med stort spa i Sydtyrolen, inklusive halvpension och extra förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Ett avbrott i vardagen: THE MAJESTIC hotel & spa erbjuder en drömmig alpinbakgrund som är en fröjd för dina sinnen. Vakna upp på morgonen och möts av utsikten av den vackra Pusteria-dalen. Öppna fönstret och ta in den friska alpinluften och du kan se fram emot natursköna dagar, bort från all vardagsstress, som ligger framför dig.

  • Avkoppling för kropp och själ: Kroppsligt välbefinnande garanteras på hotellets stora spa- och wellnessavdelning på 1200 kvadratmeter. Unna dig skönhets- och kroppsbehandlingar, massage, dopp i inomhuspoolen med panoramautsikt, bubbelpoolen och den uppvärmda utomhuspoolen året runt.

  • Njut av god mat: Hotellets restaurang välkomnar finsmakare i totalt sex individuellt designade rum. Här serverar teamet och kocken Karl Volgger dig alpina specialiteter och raffinerade menyer. De handplockade örterna från hotellets egen örtträdgård ger de kreativa recepten en charmig touch.

Faciliteter

- Wi-Fi 
- Wellness
- Restaurang
- Bar
- Lounge- och solterrass
- Inomhuspool
- Concierge
- Souvenirbutik
- Trädgård
- Hiss
- Försäljning av liftkort
- Husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit

THE MAJESTIC hotel & spa ligger i Reischach i Puster-dalen. Det är cirka 3 kilometer från Bruneck tågstation till hotellet och cirka 83 kilometer från Bolzano flygplats. Innsbrucks flygplats ligger cirka 110 kilometer från hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via im Gelaende 20, Riscone, 39031 Bruneck, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor