Dekadent tillflyktsort i Dubai

Mövenpick Hotel Bur Dubai, Dubai, Förenade Arabemiraten

Executive-rum

Executive Lounge

Executive Lounge

Lyxig vistelse på modernt hotell med takpool och centralt läge i dekadenta Dubai, inklusive frukost eller halvpension och Executive Lounge-förmåner

Ah, Dubai – den glittrande ökenstaden där lyx och flärd möter solkyssta stränder och fantastisk shopping. Med en flygtid på bara drygt sex timmar så är en resa hit ett smidigt sätt att uppleva ett exotiskt resmål utan märkbar jetlag.

Checka in på femstjärniga Mövenpick Hotel Bur Dubai som har ett suveränt läge med nära till det mesta som Dubai har att erbjuda. Rummen är elegant inredda med en rymlig sitthörna och stora fönster med mycket ljusinsläpp och utsikt över staden. Vissa rumstyper ger dig tillgång till hotellets executive lounge där du kan börja dagen med en god frukost och avsluta den med en lyxig drink.

Den azurblå poolen uppe på takterrassen blir säkert ett favorittillhåll när solen skiner som mest och här kan du njuta av drycker och snacks som serveras direkt till solstolen. När det är dags för en stadigare måltid har du sju olika restauranger att välja mellan och när mörkret faller lockar dansgolvet på hotellets egen nattklubb The Pulse.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor