Lyxhotell med utsikt mot Burj Khalifa

Taj Dubai, Dubai, Förenade Arabemiraten

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Luxury Burj View-rum

Luxury Burj View-rum

Lyxigt hotell med spa, nattklubb och flera restauranger i storstaden med extra allt, inklusive frukost, rabatter och sen utcheckning

Perfekt för
Strand Storstad Avslappning Shopping Sightseeing Långväga

Missa inte

Taj Dubai ligger mellan stadens affärsområde och Downtown Dubai. Du bor bara fem minuters bilresa från världens största shoppinggalleria, Dubai Mall med över 1 300 butiker och världens högsta byggnad, skyskrapan Burj Khalifa. Ta hissen upp till våning 148 och beundra den vidsträckta utsikten över den glittrande staden. Dubai förknippas ofta med ultramodern arkitektur och storslagen shopping men här finns även palmkantade stränder, spännande basarer och en enorm vattenpark. Missa inte att åka på en ökensafari i en fyrhjulsdriven jeep och se solen gå ner bakom sanddynerna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor