Elegant boende i kärlekens stad

Hotel Le 209, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Standard Twin-rum

Standard Twin-rum

Standard Queen Size-rum

Standard Queen Size-rum

Sacré-Cœur

Fyrstjärnigt, modernt boutiquehotell med bra läge nära tunnelbanan och AccorHotels Arena, inklusive frukost och välkomstdrink

Golden Tulip Gare de Lyon är ett elegant och fräscht boutiquehotell med bra läge nära tunnelbanan som snabbt tar dig till Paris alla sevärdheter.

Det här fyrstjärniga hotellet renoverades 2016 och har en modern minimalistisk inredning med fina röda, vita och grå detaljer. På alla rummen finns en bild från en Paris-miljö tapetserad på väggen för att ge dig den rätta Paris-stämningen. Så slå dig ner på den sköna sängen och börja planera din dag. Blir det kanske en utflykt till Sacré Coeur eller Eiffeltornet?

Innan sightseeingen kan du njuta av hotellets härliga frukostbuffé och vill du ha en uppfriskande drink senare under dagen är det bara att gå till hotellbaren. Receptionen är öppen dygnet runt och där kan du få hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Vill du träna finns ett gym som även det är öppet hela dygnet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor