Elegant boutiquehotell i östra Barcelona

Vincci Maritimo, Barcelona, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standard Premium Dubbelrum

Elegant boutiquehotell med bar, restaurang och terrass i Barcelona, nära havet, stranden och köpcentrumet Diagonal Mar, inklusive frukost som tillval

Perfekt för
Storstad Europa Modern inredning Sightseeing Sommar

Missa inte

Hotel Vincci Marítimo är beläget i det nya området Diagonal Mar, nära havet, stranden Mar Bella och köpcentrumet Diagonal Mar. Härifrån når du enkelt flera av stadens härliga sevärdheter. Till exempel kan du besöka den livliga stadsdelen Eixample, promenadstråket La Rambla, inomhusmarknaden La Boqueria, de historiska kvarteren i Barri Gotic, den gröna Citadell-parken samt Antoni Gaudis många arkitektoniska mästerverk, som Casa Milà, den halvfärdiga katedralen La Sagrada Familia och Parc Güell. På promenadavstånd från ditt boende finns det ett stort utbud av restauranger, caféer och barer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor