Elegant hotell i gröna Radebeul

Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre, Dresden/Radebeul, Tyskland

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Business-rum

Superior-rum

Superior-rum

Modernt hotell med restaurang och bar och bra kommunikationer till kulturstaden Dresden, inklusive frukost, matrabatt, sen utcheckning och tillgång till spa och wellness

Perfekt för
Storstad Hotell Spa

Missa inte

Hotellet ligger några kilometer från centrum i Radebeul och du tar dig på 20 minuter till centrum i Dresden med hjälp av spårvagnen. Dresden har ett imponerande utbud av restauranger, barer, kultur och historia. Hotellet omges av vingårdarna i Lössnitz och du har även nära till sevärdheter som Karl May-museet. Passa också på att uppleva naturen i denna en av Europas grönaste städer. Du kan besöka hela fyra olika naturreservat som ligger i anslutning till floden Elbe.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor