Elegant riad i Marrakech

Riad Baba Ali, Marrakech, Marocko

Ben Youssef Madrasam, Marrakech

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Elegant riad med pool, spa och takterrass i Marrakechs medina, nära Marrakechs museum och Medersa Ben Youssef

  • Wellness på hotellet: Hotellet erbjuder ett utbud av härliga wellnessbehandlingar, som till exempel massage, ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr och vaxning. Missa inte heller att unna dig en stunds avkoppling i det rofyllda och pittoreska poolområdet.

  • Exotiska smaker i restaurangen: Det marockanska köket är smakrikt utan att vara alltför kryddstarkt. I hotellets restaurang kan du njuta av traditionella rätter som couscous, marockansk sallad eller tagine, ett klassiskt långkok på grönsaker samt kött eller fågel som tillagas i en lergryta med samma namn.

  • Marrakech framför dina fötter: På hotellets soliga takterrass finns det bekväma solstolar där du kan koppla av i lugn och ro med en bok och något gott att dricka, medan du beundrar den härliga panoramautsikten över Marrakechs förtrollande stadskärna.

Faciliteter

- Bar
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Terrass
- Flygplatsransfer

Hitta hit

Hotellet är beläget i östra centrala Marrakech. Härifrån är det knappt en halvtimmes bilfärd till centralstationen, eller något längre resa med lokaltrafiken. Marrakechs flygplats når du på 25 minuter med bil, eller trekvart med allmänna färdmedel.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor