Elegant riad i Marrakech

Riad Marhbabikoum, Marrakech, Marocko

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Elegant och autentisk riad med restaurang och takterrass, nära Badiî-palatset, de saadiska gravkamrarna och Jemaa el-Fna, inklusive frukost och mer

Perfekt för
Aktiviteter Storstad Mat Shopping Sightseeing

Missa inte

Riad Marhbabikoum är beläget i södra delen av Marrakechs médina, nära bland annat ruinerna av Badiî-palatset och de saadiska gravkamrarna samt flera restauranger och caféer. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att utforska staden som närmast personifierar sagan om Tusen och en natt. Bland många andra sevärdheter kan du besöka det stora livliga torget Jemaa el-Fna, som speciellt vaknar till efter skymningen, det vackra Bahia-palatset, soukernas irrgångar, som är kantade med hantverksbutiker och kryddbodar, parken Jardin Majorelle och Yves Saint-Laurent-museet samt olivlunden, Oliveraie.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor