Elegant vistelse på Östermalm

Mornington Hotel Stockholm City, Stockholm

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Varva shopping, sightseeing och avkoppling på centralt boende i vår vackra huvudstad, inklusive frukostbuffé

Perfekt för
Storstad Europa Hotell Shopping Sightseeing

Missa inte

Mornington ligger mycket bra till för den som vill bo lugnt men som vill ha nära till allt vad Stockholm har att erbjuda. Välbärgade Östermalm i centrala Stockholm är en lugn stadsdel med många utmärkta restauranger, barer och gott om antik- och konsthandlare. För de som vill ha mer puls så ligger populära Stureplan bara ett stenkast från hotellet. Gå några minuter till och du har tillgång till ett stort utbud av butiker. Det är också gångavstånd från hotellet till Gamla Stan där man kan strosa runt i timmar bland trånga gränder och mysiga kaféer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor