En grekisk dröm på Kreta

Elounda Mare Relais & Chateaux, Kreta, Grekland

Deluxe Private Pool-bungalow

Deluxe Private Pool-bungalow

One Bedroom Sea View-svit

Twin Sea View-rum

One Bedroom Sea View-svit

Ett lyxigt paradis i traditionell grekisk stil med spa, tennisbanor, havsutsikt och möjlighet till privat pool

  • Under Greklands klarblå himmel: Här kan du tillbringa dina dagar på den privata sandstranden med tillgång till solstolar och parasoll eller bege dig till Six Senses Spa på systerhotellet Porto Elounda Golf & Spa som erbjuder hamam och bastu samt ett brett utbud av välgörande behandlingar som massage, ayurvedisk aromaterapi och ansiktsbehandlingar.

  • Aktiva dagar i värmen: På hotellet finns det en tennisbana, gym och en stor utomhuspool, och för en mer fartfylld dag anordnas även vattensporter som kanotpaddling, wakeboarding och vindsurfing.

  • Inte en hungrig stund: Hotellet erbjuder åtta restauranger och på Deck serveras en stor frukostbuffé som kombineras med havsutsikt på verandan. Här finns också flera loungebarer som serverar lättare snacks och drycker under dagen där du kan slå dig ner och njuta av omgivningen.

Faciliteter

- Restauranger
- Barer
- Pool
- Spa
- Aktiviteter
- Barnunderhållning (på systerhotellet)
- Wi-Fi

Hitta hit

Heraklion International Airport ligger strax under en timme bort med bil.

Bra att veta

Notera även att vissa restauranger är belägna på systerhotell i närheten. En kostnadsfri transferservice till dessa finns tillgänglig.

Se videon nedan för mer information:

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor