En historisk villa på ön Elba

Park Hotel Napoleone, Portoferraio, Elba, Italien

Smart val Smart val

Superior-rum

Lantligt hotell i historisk villa med privat strand på ön Elba utanför Toscanas kust, inkl. frukost

Park Hotel Napoleone är beläget på ön Elba, som är Italiens tredje största ö och den största av öarna i den toskanska skärgården, där även till exempel Pianosa, Montecristo och Capraia ingår. Elba är bland annat känd för att ha varit hem åt Napoleon Bonaparte efter att han hade landsförvisats. Kejsarens tidigare bostad ligger i den lilla kuststaden Portoferraio.

Hotellet är inhyst i en välbevarad 1800-talsvilla, som i sin tur är omgiven av en lummig naturpark. Det har ett centralt läge och med bil når du enkelt öns alla sevärdheter och vackra platser. Bland annat finns det flera natursköna vandringsleder av olika svårighetsgrad och till boendets idylliska privata sandstrand erbjuds det en daglig transferservice, mot en avgift. I trädgården hittar du även en pool med solstolar och parasoller. Dessutom har du som gäst möjlighet att besöka ett externt spa, som hotellet samarbetar med.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor