En oas bland Toscanas kullar

Relais Campiglioni, Montevarchi, Italien

Flyg ingår Flyg ingår

Classic Dubbelrum

Chianti

Classic Dubbelrum

Pisa

Classic Dubbelrum

Classic Dubbelrum

Pisa

Bo omgiven av vinfält och grönskande kullar i underbara Toscana, inklusive flyg, hyrbil, frukost och vinprovningar

Vackert beläget på en av Toscanas många kullar finns en oas av lugn, skönhet, vacker natur och en hel del smakupplevelser. På en av dessa kullar ligger Relais Campiglioni i en äldre gård som renoverats och nu erbjuder ett fräscht och modernt boende med mycket charm. Med ett perfekt läge, mitt i det som brukar beskrivas som det riktigt äkta Italien, har du möjlighet att sola och bada i den fräscha saltvattenspoolen eller låta smaklökarna njuta av gårdens egenproducerade delikatesser. Vinentusiasten har såklart en hel del att förvänta sig här – så varför inte slå dig ner med ett glas vin från gården och se ut över vinfälten under den varma solen?

Det är inte bara lugn och ro som gäller – den som vill ha en aktiv semester har också en hel del att välja på. I närheten finns flera utmärkta vandringsleder och på en av gårdarna i närheten går det att upptäcka den backiga regionens allsidiga och rika natur från hästryggen. Men du kan också cykla bland de toskanska kullarna eller spela golf. Den shoppingsugna lär heller inte bli besviken – en kort bilresa tar dig till ett riktigt shoppingparadis, med fyndläge hos flera av de exklusiva italienska modehusens outlets.

Bra att veta

Vänligen notera att poolen och jacuzzin är säsongsöppna (fram till 31 oktober), och stänger vid dåliga väderförhållanden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor