En veckas segling i Kroatien

Split, Kroatien

Flyg ingår Flyg ingår

Hytt

Upptäck Kroatiens fantastiska skärgård med en professionell skeppare och värdinna, inklusive flyg, frukost och lunch

Föreställ dig livet till havs – vinden i håret, den salta havsbrisen och segelbåten som guppar på de lugna vågorna. Börja dagen med ett morgondopp i havet innan skepparen kastar loss och tar med er ut till havs. Är det inte drömmen så säg?

Rutten går längs Kroatiens vackra skärgård så du kan räkna med att få se några riktigt vackra pärlor längs kusten.  Du seglar tillsammans med en grupp på mellan sex och tio personer, plus skeppare och värdinna. Oroa dig inte om du inte är så haj på allt det där med båtar – skepparen kommer att ta god hand om er och lär dig gärna lite mer om segling och navigering. Föredrar du att bara luta dig tillbaka och njuta av solen går det självklart precis lika bra.

Ni börjar resan från Trogir och sätter kurs mot första stoppet, vilket ofta är Šolta, där många delar av ön är helt oexploaterade. Ni lägger sedan till i den vackra viken Stoncica på ön Vis innan ni fortsätter till Komiza, öns största stad. På vägen dit besöker ni ett av naturens under: Blue Cave, en havsgrotta med nästan överjordiskt blått vatten. Nästa stopp på resan är byn Gradina på den vackra ön Korcula. Ni fortsätter sedan till Hvar, en av de största och mest solsäkra öarna, innan till sist kommer till turiststaden Drvenik.

Bra att veta

Resrutten kan avvika något beroende på önskemål eller yttre påverkan.
Båtarna anpassas efter gruppens storlek och därför kommer det att framgå vilken båt det blir när bokningarna stängs för det aktuella datumet eller på plats. För en trivsam resa kommer leverantören att göra sitt bästa för att matcha gruppen på båten efter ålder och liknande faktorer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.