En veckas segling i Kroatien

Split, Kroatien

Flyg ingår Flyg ingår

Hytt

Kasta loss längs kusten med din egen skeppare och värdinna, inkl. flyg, frukost och lunch

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på leverantörens priser ?
Sju nätter i en Hytt på en segelbåt med skeppare och värdinna, inklusive frukost- och lunchbuffé.

Flyg ingår från vald avreseflygplats till Split, Kroatien. Det ingår 8 kg handbagage per person och 23 kg incheckat bagage per person, samt delad flygplatstransfer.

Bokningsbekräftelse och flygtider

Notera att du vid bokning av den här resan endast betalar en deposition på 40 % av priset. Croatia Yacht Club kommer att ta betalt en handpenning som täcker flygkostnaden efter bokning. Resterande summa betalas direkt till Croatia Yacht Club, senast 40 dagar innan avresa.

Notera även att leverantören kan komma att ändra boende under exceptionella omständigheter.

Inom sju dagar efter att du har bekräftat din reservation hos oss får du ett mejl från vår leverantör Croatia Yacht Club med din slutliga bokningsbekräftelse med uppgifter om exakta flygtider bekräftade för just din bokning. Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande.

Secret Escapes GmbH agerar som agent åt Croatia Yacht Club som är arrangör av den här resan samt din avtalspart som kund. Bokningsvillkor för Croatia Yacht Club finns tillgängliga här.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 15 april 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Upptäck Kroatiens fantastiska skärgård med en professionell skeppare och värdinna, inklusive flyg, frukost och lunch

Föreställ dig livet till havs – vinden i håret, den salta havsbrisen och segelbåten som guppar på de lugna vågorna. Börja dagen med ett morgondopp i havet innan skepparen kastar loss och tar med er ut till havs. Är det inte drömmen så säg?

Rutten går längs Kroatiens vackra skärgård så du kan räkna med att få se några riktigt vackra pärlor längs kusten.  Du seglar tillsammans med en grupp på mellan sex och tio personer, plus skeppare och värdinna. Oroa dig inte om du inte är så haj på allt det där med båtar – skepparen kommer att ta god hand om er och lär dig gärna lite mer om segling och navigering. Föredrar du att bara luta dig tillbaka och njuta av solen går det självklart precis lika bra.

Ni börjar resan från Trogir och sätter kurs mot första stoppet, vilket ofta är Šolta, där många delar av ön är helt oexploaterade. Ni lägger sedan till i den vackra viken Stoncica på ön Vis innan ni fortsätter till Komiza, öns största stad. På vägen dit besöker ni ett av naturens under: Blue Cave, en havsgrotta med nästan överjordiskt blått vatten. Nästa stopp på resan är byn Gradina på den vackra ön Korcula. Ni fortsätter sedan till Hvar, en av de största och mest solsäkra öarna, innan till sist kommer till turiststaden Drvenik.

Bra att veta

Resrutten kan avvika något beroende på önskemål eller yttre påverkan.
Båtarna anpassas efter gruppens storlek och därför kommer det att framgå vilken båt det blir när bokningarna stängs för det aktuella datumet eller på plats. För en trivsam resa kommer leverantören att göra sitt bästa för att matcha gruppen på båten efter ålder och liknande faktorer.
Rum

Båtarna anpassas efter gruppens storlek med flertalet mysiga hytter där man kan kura upp sig efter en dag uppe på däck. Ombord finns eluttag, kylskåp, stereo och internet (notera att det är begränsad tillgång), samt två toaletter.

Mat

Frukost och lunch tillagas av värdinnan och äts ombord på båten.
Split, Kroatien

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Flygtider

Flyg ingår med SAS från Göteborg eller Stockholm Arlanda till Split, Kroatien.

Från Göteborg till Split:
Avresa: avgång 07.00, ankomst 09.30
Hemresa: avgång 10.20, ankomst 12.55

Flyg från Stockholm till Split:
Avresa: avgång 06.35, ankomst 09.20
Hemresa: avgång 10.10, ankomst 12.55


Det ingår 8 kg handbagage och 23 kg incheckat bagage per person. Notera att bagageregler kan skilja beroende på flygbolag.

Delad flygplatstransfer ingår.

Efter bekräftad bokning kommer du att få en bekräftelse från reseleverantören, Croatia Yacht Club, med preliminära restider och flightnummer.

Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande och kan komma att ändras. Notera att din önskade utresetid inte kan garanteras.

Visum krävs ej för skandinaviska medborgare, men resenärernas pass måste vara giltigt minst sex månader efter hemkomst.

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

  • Lägga seglingen på sin egen nivå och kunna välja mellan sol och bad eller vara med och lära sig mer om båten
  • Upptäcka några av Kroatiens finaste kustområden
  • Tillbringa en vecka i den underbart friska havsluften

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök leverantörens hemsida för mer information

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.