Ett 1400-talspalats i sagolika Brygge

Hotel Dukes Palace Brugge, Brygge, Belgien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum med trädgårdsutsikt

Superior-rum med trädgårdsutsikt

Superior-rum med trädgårdsutsikt

Upptäck Brygges bildsköna miljöer präglade av medeltida fasader och slingrande kanaler, inklusive frukost

Brygge anses av många vara en av Europas mest romantiska städer, och mycket riktigt letar den sig gång på gång in i sina besökares hjärtan. I stadens sagolika miljöer härjar resliga kyrktorn och slingrande kanaler som kantas av välbevarade gotiska fasader, som ofta huserar gemytliga kaféer och chokladbutiker. I hjärtat av denna magiska plats finner du 1400-talspalatset Hotel Dukes Palace, som nu antagit skepnaden av ett flådigt femstjärnigt hotell.

Inuti den historiska byggnaden möts du av en chic design som genomsyrar hotellets 110 ståtliga rum och sviter, i vilka moderna bekvämligheter kombineras med anrik elegans. Med en trädgård på 3 000 kvadratmeter, en rymlig spa-avdelning och en restaurang som serverar prima belgisk gourmetmat är du garanterad en bekväm och lyxig vistelse omgiven av Brygges trolska charm.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor