Exklusivt strandhotell på Koh Samui - avbokningsbar

Nikki Beach Resort & Spa Koh Samui, Tambon Lipa Noi, Koh Samui, Thailand

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Nikki Beach Resort & Spa

Pool Access-svit

Nikki Beach Resort & Spa

One Bedroom Ocean View Penthouse

One Bedroom Ocean View Penthouse

Nikki Beach Resort & Spa

Nikki Beach Resort & Spa

One Bedroom Pool Access-svit

One Bedroom Pool Access-svit

Nikki Beach Resort & Spa

Nikki Beach Resort & Spa

Nikki Beach Resort & Spa

Nikki Beach Resort & Spa

Garden-villa

Garden-villa

Garden-villa

Nikki Beach Resort & Spa

Nikki Beach Resort & Spa

Strand- och sparesort vid havskanten på vackra Koh Samui, inkl. frukost och thaimassage m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 38% ?

Underbart boende vid havet, med spa och stor pool på ön Koh Samui, inklusive frukost och thaimassage samt extra förmåner vid längre vistelser | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19

  • Perfekt läge vid kusten: Nikki Beach Resort & Spa är beläget på Lipa Nois sagolikt vackra kust och erbjuder en rofylld vistelse precis intill det turkosblå havet. Resorten erbjuder även en stor utomhuspool vid stranden, perfekt för den som vill kunna varva salta havsbad med poolhäng. Med boende här har du dessutom nära till flera av öns många paradislika sandstränder och sevärdheter.

  • Wellness för kropp och själ: Resortens eleganta spa ligger endast ett stenkast från havet. Här kan du bland annat njuta av en avslappnande aromamassage för att mjuka upp vardagsspända muskler. Det finns även ett modernt gym som är utrustat för konditions- och styrketräning.

  • Modern och internationell meny: Nikki Beach Club är hotellets egna strandklubb. Slå dig ner vid poolkanten eller på sandstranden och njut av en internationellt inspirerad meny i kombination med välblandade signaturcocktails. Hotellet har även ett kafé som varje morgon serverar en generös frukost.

Faciliteter

- Utomhuspool
- Strandklubb
- Spa
- Gym
- Kafé

Hitta hit

Hotellet ligger vid havet på Koh Samuis västkust, en timmes bilfärd från flygplatsen.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

96/3 Moo 2, Lipa Noi, Ko Samui 84140, Thailand

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor