Vardagslyx på Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad, Falkenberg

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Prisbelönt strandresort på Hallandskusten

  • Västkustens prisade guldkorn: Falkenberg Strandbad har tidigare utsetts till ett av Europas mest exklusiva sparesort, och prisades på den internationella galan World Luxury Spa Awards. Hit har livsnjutare kommit för att koppla av sedan 30-talet och nu är det din tur! Här är stadsstressen som bortblåst och istället lyssnar du till måsarnas skriande och vågornas brus.

  • Koppla av i fristaden The Retreat Club: Upplev hotellets 3 000 kvadratmeter stora relaxavdelning, The Retreat Club, där du njuter av 25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Ta ett dopp i poolen och luta dig sedan tillbaka med en drink i sällskap av skön musik. Här finns erfarna massörer och terapeuter till hands för att ge behandlingar och massage, ett tips är deras Ivory Spa Ritual.

  • Smakupplevelser i nordisk anda: Den nordiska prägeln kombineras med franska influenser, och stort fokus läggs på naturliga råvaror. Hit går du för den vällagade maten och den trevliga stämningen. Du kan även fira in helgen med livemusik, som erbjuds varje fredag och lördag.

Faciliteter

- The Retreat Club
- Utomhuspool
- Två restauranger
- Rumsservice
- Tvättservice

Hitta hit

Falkenberg ligger cirka en timmes bilfärd från Göteborg och knappt två timmar från Malmö.

Bra att veta

Öppettiderna för The Retreat Club är följande: 09-23 mån-tors och 09-00 fre-sön. Utomhuspoolerna är öppna 09-22 varje dag. Avbokning av behandlingar och spapaket måste ske 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela beloppet. Notera att åldersgränsen för att vistas i inomhusdelen av Pool Club är 16 år.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor