Femstjärnig solskensvistelse i Dubai

Mövenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers, Dubai, Förenade Arabemiraten

Juniorsvit

Deluxerum

Deluxerum

En oförglömlig femstjärnig vistelse i exklusiva Dubai, inklusive frukost eller halvpension och transfer till Riva Beach Club

Mövenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers ligger vid Sheikh Zayed Road och erbjuder ett femstjärnigt och lyxigt boende. Hotellet ligger i Lake Towers och har ett perfekt läge för en avslappnad semester med allt Dubai har att erbjuda: glamour, bad, sol och shopping.

Med boende i Jumeirah Lakes Towers, som ligger i en av de mest exklusiva stadsdelarna i Dubai, får du en fantastisk utsikt över den futuristiska stadssilhuetten och närhet till både butiker och stranden. Hotellet är elegant och modernt med lyxiga sovrum, en utomhuspool, ett modernt spa och gym plus tre restauranger (en med uteservering).

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor