Femstjärnig strandresort på Kenyas kust

Diamonds Dream of Africa, Malindi, Kenya

Juniorsvit

Exklusiv vistelse på förstklassig strandresort med restaurang och spa nära safaripark i Kenya, med all-inclusive

Perfekt för
Strand Avslappning Romantik Landskap

Missa inte

Hotellet har ett vackert läge vid det klarblåa havet i Malindi. Vid stranden finns möjlighet att utöva en rad olika aktiviteter som beachvolleyboll, kanotpaddling, dykning och gymnastik. Följ med på en halvdagsutflykt till Hell’s Kitchen och Marafa Canyon där du får uppleva ett enastående naturlandskap som är extra vackert i solnedgången. Ett självklart utflyktsmål är även Tsavo-parken som är Kenyas största park med safariturer där du kommer nära elefanter, giraffer och lejon. Några kilometer från resorten finns möjlighet till shopping.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor